Logo
bookmakers

Wie wordt topscorer van het WK? Dit zijn de odds!


Het WK betekent ook een strijd tussen Kylian Mbappé, Lionel Messi en Harry Kane. Want wie wordt topscorer van het wereldkampioenschap? Of gaat iemand anders met deze titel aan de haal? Dit zijn de odds!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Kane werd vier jaar geleden met zes doelpunten WK-topscorer. Daarmee volgde de spits van Engeland James Rodriguez op. Als Kane zijn topscorerstitel prolongeert, staat daar 8.50 keer je inzet tegenover. Het zou een unicum betekenen, want niemand werd vaker dan één keer topscorer van het WK.

Mbappé

Mbappé is ook een van de grote favorieten. De aanvaller van Frankrijk heeft een odd van 10.00 voor het winnen van de topscorerstitel. Het zou de tweede keer zijn dat Frankrijk de topscorer van het WK levert. Just Fontaine is tot nu toe de enige Franse WK-topscorer.

Messi

Messi heeft maar één doel en dat is zijn interlandcarrière voor Argentinië bekronen met de wereldtitel. De topscorerstitel is de kers op de taart. Hij maakte nog nooit de meeste doelpunten op een wereldkampioenschap. Lukt hem dat wel in Qatar?  Dan pak jij 12.00 keer je inzet.

Opvolger Sneijder?

Wesley Sneijder is tot nu toe de enige Nederlander die topschutter werd op een WK. In 2010 moest hij die titel wel delen met Thomas Müller, David Villa en Diego Forlan. Het viertal scoorde vijf doelpunten. Krijgt Sneijder dit WK een opvolger? De bookmakers geven Memphis Depay de beste papieren. Achter Memphis staat een quotering van 25.00 keer je inzet.