Logo
bookmakers

Wint Feyenoord zonder tegengoal? Verdubbel je inzet!


Feyenoord neemt het donderdagavond in de eigen Kuip op tegen SC Cambuur. Een belangrijk duel voor de Rotterdammers, die op gelijke hoogte kunnen komen met PSV. We zetten in dit artikel een aantal interessante odds voor je op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De ploeg van Arne Slot kende een droomweek in aanloop naar het duel tegen Cambuur. Een week geleden werd van Lazio gewonnen in de Europa League, waarmee de volgende ronde werd veiliggesteld, waarna de Rotterdammers ook wisten af te rekenen met hekkensluiter FC Volendam. Nu wacht met Cambuur de nummer zeventien van de Eredivisie.

Bookmakers

De Leeuwarders hebben het lastig dit seizoen. Er werd pas acht keer gescoord, waardoor het de minst scorende ploeg in de Eredivisie is. Feyenoord is daarom ook de grote favoriet voor dit duel. Als je inzet op een overwinning van de formatie van Arne Slot ontvang je 1,20 keer je inzet.

Cambuur scoort moeilijk

Je krijgt meer terug als Feyenood zegeviert én de nul houdt. Zeker omdat Cambuur maar moeizaam scoort, is dit een realistische optie. Als bovenstaande gebeurt in De Kuip ontvang je maar liefst 2,04 keer je ingelegde bedrag. Als Feyenoord alle twee de helften weet te winnen krijg je 2,30 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd.

Uiteraard is het ook mogelijk om in te zetten op een zege van de bezoekers uit Friesland. Als Cambuur wint ontvang je 12,00 keer je ingelegde bedrag, terwijl op een gelijkspel een hoge notering van 9,00 staat. Waar zet jij op in?