Logo
bookmakers

Bookmakers: Ajax outsider voor winst Europa League


Ajax is een van de outsiders voor winst van de Europa League. Tenminste dat vinden de bookmakers. Zij schatten de kansen voor de Amsterdammers behoorlijk hoog in, ook een stuk hoger dan die van PSV en Feyenoord.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

In de tussenronde speelt Ajax een tweeluik tegen Union Berlin, de verrassing van de Duitse Bundesliga. De ploegen die de laatste zestien overleven, bereiken de laatste zestien van de Europa League. De duels in de tussenronde worden op 16 en 23 februari gespeeld.

Bookmakers zijn positief over Ajax

De bookmakers denken dat Ajax het ver kan schoppen in de Europa League. De Amsterdammers krijgen odd van 14.00 als zij het toernooi winnen. Daarmee behoort Ajax tot dezelfde categorie als Manchester United (9.00) en Juventus (12.00).

Clubs als AS Roma (20.00), Sevilla (25.00) en AS Monaco (40.00) hebben hogere odds dan Ajax. De bookies beschouwen Arsenal (5.00) en FC Barcelona (5.50) als topfavorieten. Arsenal is al zeker van een plek bij de laatste zestien, Barcelona speelt in de tussenronde de kraker tegen Manchester United.

PSV en Feyenoord

PSV en Feyenoord worden op dit moment niet tot de serieuze kanshebbers gerekend. PSV krijgt een odd van 35.00. De Eindhovenaren wacht in de tussenronde een pittige opgave tegen Sevilla. Feyenoord heeft een quotering van 50.00 keer je inzet. De Rotterdammers behoren al tot de laatste zestien.