Logo
bookmakers

Titelrace Eredivisie: dit zijn de odds na de zeperd van Ajax tegen PSV!


De overwinning van PSV in Amsterdam maakt de titelrace weer razend spannend. Ondanks de dreun die Ajax kreeg van de concurrent, blijven de bookmakers de Amsterdammers zien als favoriet voor het landskampioenschap.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Door de 1-2 zege op Ajax gaat PSV momenteel aan kop in de Eredivisie. Ajax speelt morgen in eigen huis tegen Vitesse een inhaalwedstrijd en komt bij een overwinning weer bovenaan te stand, met een punt meer dan PSV.

Inhaalduel Feyenoord

Ook Feyenoord speelde een wedstrijd minder dan PSV. De Rotterdammers komen donderdag voor eigen publiek in actie tegen SC Cambuur. Een overwinning op de Leeuwarders zet Feyenoord op gelijke hoogte met PSV.

Odds

Voor de bookmakers blijft Ajax op dit moment de uitgesproken favoriet. Titelprolongatie van Ajax is nu goed voor 1.62 keer je inzet. Een kampioenschap van PSV levert je 2.60 keer je inzet op. De odd voor Feyenoord is flink hoger: 8.75 keer je inzet. Met een verrassende titel van AZ (60.00) of FC Twente (90.00) wordt niet serieus rekening gehouden.

De top-drie komt komend weekend voor de laatste keer dit kalenderjaar in actie. Ajax gaat zaterdag op bezoek bij FC Emmen, PSV speelt thuis de topper tegen AZ en voor Feyenoord staat zondagmiddag de stadsderby tegen Excelsior op het programma.