Logo
bookmakers

Wedtip: Wint Eindhoven bij hekkensluiter? Verdubbelen maar!


FC Eindhoven neemt het maandagavond in Utrecht op tegen Jong FC Utrecht. De formatie van Rob Penders verloor de laatste weken wat punten, maar staat er nog steeds uitstekend voor in de Keuken Kampioen Divisie. In dit artikel zetten we de odds voor dit - en de andere twee duels - op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Jong FC Utrecht - FC Eindhoven

In de Domstad kruist FC Eindhoven de degens met de beloftenploeg van FC Utrecht. Jong FC Utrecht staat er zeer matig voor in de Eerste Divisie. De ploeg van Darije Kalezic staat op de laatste plek en heeft in dertien duels slechts zes punten verzameld. Het zijn geen beste cijfers voor de Utrechtse beloften.

Hoge odd

Maandagavond komt met FC Eindhoven de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek. Een lastig karwei voor de Domstedelingen, maar de bookmakers verwachten dat FC Eindhoven het ook niet al te makkelijk gaat krijgen. Als je inzet op een overwinning van de Brabantse club ontvang je namelijk 2,10 keer je inzet. Een behoorlijk hoge odd voor een duel tegen de hekkensluiter.

Als Jong FC Utrecht zorgt voor een stunt en zegeviert krijg je 3,50 keer je inleg uitgekeerd door de bookmakers. Op een remise op Sportcomplex Zoudenbalch staat een notering van 3,50.

Andere wedstrijden

- Jong AZ- Roda JC | Jong AZ | 3,10

- Jong PSV - Almere City | Almere City | 3,10