Logo
bookmakers

Bookies zien druk op Van Bronckhorst toenemen


Dat Rangers de boeken in gaat als slechtst presterende ploeg in de poulefase van de Champions League, kan Giovanni van Bronckhorst duur komen te staan. Schotse bookmakers houden namelijk steeds meer rekening met een ontslag van de Nederlandse trainer.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Na de 1-3 nederlaag tegen Ajax nam Rangers een negatief record van Dinamo Zagreb over. Met nul punten en een doelsaldo van -20 gaan de Schotten de boeken in als slechtste CL-ploeg ooit. In 2012 eindigde Dinamo Zagreb ook puntloos onderaan, maar was het doelsaldo met -19 net iets minder slecht.

Odds voor ontslag

De Schotse bookies zien de druk op Gio nu alleen maar toenemen. "Een weddenschap dat hij volgend jaar vertrekt levert je nu een odd van 4/7 op, maar bij een vertrek in de komende twee maanden is dat nu 4/1", zegt een woordvoerder van Betfair tegen Glasgow Evening Times.

Mogelijke opvolger Van Bronckhorst

Aan een opvolger wordt ook al gedacht. "Steven Gerrard is met 2/1 de uitgesproken favoriet om terug te keren op Ibrox." Gerrard verruilde vorig seizoen Rangers voor Aston Villa, waar hij vorige maand werd ontslagen en dus zonder club zit.

Van Bronckhorst begon overtuigend aan zijn klus op Ibrox. Hij bereikte de finale van de Europa League en loodste Rangers naar de Champions League. In de Schotse competitie eindigde Rangers als tweede achter Celtic. Dit seizoen is de achterstand op Celtic vier punten.