Logo
bookmakers

KKD: verdubbel je inzet als MVV wint van nummer negentien Helmond!


Dé verrassing van de Eerste Divisie is MVV. De club uit Maastricht staat tweede en doet daarmee volop mee om promotie naar de Eredivisie. Voor de komende wedstrijd van MVV is verdubbeling van je inzet mogelijk!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Dat MVV een ploeg is om rekening mee te houden, bewees de ploeg afgelopen vrijdag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. MVV boekte in Overijssel een knappe 0-1 overwinning en passeerde daarmee PEC op de ranglijst. Omdat koploper Heracles Almelo een 3-2 nederlaag leed bij Almere City, staat MVV op slechts een punt van de Almeloërs.

Sterke reeks

Met de overwinning op PEC gaf MVV ook vervolg aan een sterke reeks. De Limburgers zijn al zeven duels op rij ongeslagen. MVV speelde van die zeven wedstrijden één keer gelijk, de overige duels leverden allemaal een overwinning op.

Odds

Komende vrijdag speelt MVV in eigen huis tegen Helmond Sport, de nummer negentien van de Eerste Divisie. Met een nieuwe overwinning van MVV kun je 2.19 keer je inzet winnen. Voor een gelijkspel noteren de bookies een quotering van 3.70 keer je inzet. Een overwinning van Helmond is goed voor 3.10 keer je inzet.

Ook kun je inzetten op MVV als kampioen voor de Eerste Divisie. Stel dat het huidige succes eindigt in een titel, levert je dat nu 6.95 keer je inzet op.