Logo
bookmakers

Wordt Oranje poulewinnaar op WK? Win dit bedrag


Het WK in Qatar nadert, waardoor er inmiddels bij de bookmakers ook op alle wedstrijden ingezet kan worden. In dit artikel zet WijWedden de odds voor de mogelijke poulewinnaars op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Groep A

Het Nederlands elftal neemt het in Qatar op tegen Ecuador, Senegal en Qatar zelf. Een poule waar Nederland gezien de kwaliteit van de selectie bovenaan zou moeten gaan eindigen. Dat is in ieder geval ook wat de bookmakers verwachten van de formatie van bondscoach Louis van Gaal. Als Nederland poulewinnaar wordt ontvang je bij de wedkantoren 1,49 keer je inleg.

Groep B

Engeland neemt het in de groepsfase van het WK in Qatar op tegen de Verenigde Staten, Iran en Wales. Een poule waarin de ploeg van Gareth Southgate op voorhand de grote favoriet voor is. De bookmakers verwachten hetzelfde. Als Engeland deze poule als winnaar doorkomt ontvang je momenteel een odd van 1,30.

Groep C

Argentinië, Mexico, Saoedi-Arabië en Polen kruisen in Groep C de degens. Argentinië is één van de grote favorieten om het WK te winnen, waardoor zij ook als favoriet worden gezien om deze poule als winnaar door te komen. Als de Argentijnen bovenaan eindigen in Groep C ontvang je 1,40 keer je inzet.

Groep D

Voor Tunesië en Australië wordt het in Groep D een loodzwaren opgave, aangezien deze twee landen bij Denemarken en Frankrijk zijn ingedeeld. De Franse ploeg van Didier Deschamps is de grote favoriet op de poule te winnen. Daat staat een odd van 1,47 op, terwijl je als Denemarken de groep wint 3,50 keer je inzet ontvangt.

Groep E

De bookmakers zien Spanje als lichte favoriet in Groep E, wat geen goed nieuws is voor Duitsland. De wedkantoren verwachten dat de Spaanse ploeg de grootste kans maakt om deze groep te winnen, waar een notering van 1,90 op staat. Als Duitsland deze groep, die verder bestaat uit Japan en Costa Rica, wint ontvang je 2,20 keer je inleg.

Groep F

In een poule met Kroatië, Marokko en Canada zien de wedkantoren België als de grote favoriet. Als onze Zuiderburen bovenaan eindigen in Groep F ontvang je 1,65 keer je inzet, terwijl je als Kroatië zich kroont tot poulewinnaar 3,25 keer je ingelegde bedrag ontvangt.

Groep G

In Groep G lijkt vooral de strijd om de tweede plaats zeer interessant te worden. Brazilië is de grote favoriet, maar Zwitserland, Servië en Kameroen nemen er nog drie prima ploegen deel aan deze groep. De poulewinnaar is volgens de bookmakers al bijna bekend. Als Brazilië de groep wint ontvang je slechts een odd van 1,30.

Groep H

Groep H is de laatste groep op het WK in Qatar en daar is Portugal volgens de bookmakers de grootste kanshebber op het winnen van de poule. Als de Portugezen als eerste eindigen in de groep, die bestaat uit Uruguay, Ghana en Zuid-Korea ontvang je 1,60 keer je inzet.