Logo
bookmakers

Wint Ten Hag weer? Dit valt er te verdienen met zege Man United


Manchester United neemt het om 17.15 uur op tegen West Ham United. De ploeg van Erik ten Hag wil de stijgende lijn van de afgelopen week gaan doortrekken tegen The Hammers. Verwachten de bookmakers dat Manchester United de aansluiting met de top vier houdt?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De afgelopen weken is er een duidelijke stijgende lijn te zien in het spel van The Mancunians. De ploeg van Erik ten Hag speelt met de week beter, waardoor er in belangrijke wedstrijden als tegen Tottenham Hotspur (winst) en Chelsea-uit (gelijkspel) ook degelijke resultaten gehaald worden.

Wisselvallig West Ham

Nu wacht het West Ham United van David Moyes voor The Red Devils. De laatste weken gaat het wat beter bij de bezoekers uit Londen, maar helemaal tevreden met een dertiende plek in de Premier League zal de Londense club niet zijn. Zeker aangezien West Ham United zich in het vorige seizoen nog wist te plaatsen voor de Conference League.

Bookmakers

Gezien het krachtsverschil tussen beide ploegen is Manchester United de favoriet voor dit duel. Op een zege van The Mancunians staat momenteel een odd van 1,69, terwijl een overwinning van West Ham United je 5,00 keer je inleg kan opleveren. 

Als Manchester United de nul weet te houden én bovendien zegeviert krijg je 2,85 keer je ingelegde bedrag terug bij de verschillende bookmakers. Als de formatie van Erik ten Hag zelfs in alle twee de helften te sterk is voor de bezoekers uit Londen krijg je 4,40 keer je inzet terug.