Logo
bookmakers

Verdubbel je inleg met zege van Feyenoord in Oostenrijk


Ook Feyenoord en AZ nemen het donderdagavond op in Europa. Zo wacht voor Feyenoord een belangrijk uitduel op bezoek bij het Oostenrijkse Sturm Graz, terwijl de Alkmaarders de degens kruisen met FC Vaduz.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Sturm Graz - Feyenoord

In Groep F van Feyenoord staat voorafgaand aan de vijfde speelronde iedereen op vijf punten. Het duel tegen Sturm Graz is dan ook een hele belangrijke voor de Rotterdammers. Echter ligt de Oostenrijkse ploeg Feyenoord wel, aangezien er in De kuip met maar liefst 6-0 wed gewonnen van Sturm Graz.

De nummer twee van Oostenrijk wist echter wel prima resultaten te behalen tegen onder meer Lazio, waardoor Feyenoord gewaarschuwd is. De bookmakers zien de Rotterdammers desondanks als favoriet voor dit duel. Als de ploeg van Arne Slot zegeviert in de Merkur-Arena krijg je 1,98 keer je inleg uitgekeerd. Op een overwinning van Sturm Graz staat een odd van 3,60, terwijl een gelijkspel je 3,80 keer je inzet op kan leveren.

FC Vaduz - AZ

AZ, dat eerste staat in Groep E van de Conference League, neemt het in Zwitserland op tegen FC Vaduz. Deze ploeg staat met twee punten op een laatste plaats in deze groep, waardoor de ploeg van Pascal Jansen logischerwijs de grote favoriet is voor dit duel.

Toch keren de bookmakers nog een redelijke odd uit voor een overwinning van AZ. Je ontvang 1,45 keer je inleg bij een zege van de Alkmaarders, terwijl een stunt van de thuisploeg je veel meer op kan leveren. Als FC Vaduz zegeviert krijg je 7,00 keer je inzet, terwijl op een remise een notering van 4,50 staat.