Logo
bookmakers

Gaat Lewandowski scoren tegen Bayern? Dit zijn de odds!


Robert Lewandowski neemt het vanavond met FC Barcelona op tegen zijn oude club Bayern München. Ook in het shirt van de Catalanen scoort de spits aan een lopende band. Scoort hij ook tegen Bayern?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Lewandowski scoorde in vijftien wedstrijden voor Barça al zeventien keer. In La Liga was het in elf duels twaalf keer raak, waaronder een keer afgelopen weekend in de competitiewedstrijd tegen Athletic Bilbao (4-0).

Doelpunten in Champions League

De Pool scoorde in vier Champions League-duels dusver vijf keer. Hij maakte een hattrick tegen Viktro Pilsen (5-1) en scoorde twee weken geleden tweemaal tegen Internazionale (3-3). In de eerste ontmoeting met Bayern kwam Lewandowski niet tot scoren.

Odds voor doelpunt Lewandowski

Vanavond in Camp Nou krijgt Lewandowski een nieuwe kans. De spits start in de basis voor het duel dat om 21.00 uur begint. Als hij erin slaagt om voor eigen publiek te scoren tegen zijn oude club, levert je dat 1.78 keer je inzet op. Voor twee of meer doelpunten staat een quotering van 3.80 keer je inzet.

Denk je dat Barcelona wint? Dan staat de odd nu op ongeveer 2.30. Een overwinning van Bayern is goed voor 2.90 keer je inzet. De odd voor een gelijkspel is 4.00.