Logo
bookmakers

Dit kan je verdienen met een zege van PEC Zwolle bij hekkensluiter


In de Keuken Kampioen Divisie staan er maandagavond opnieuw een aantal wedstrijden op het programma. Zo komt PEC Zwolle, dat de aansluiting met koploper Heracles wil houden, in actie tegen Jong FC Utrecht. WijWedden zet een aantal interessante wedtips op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Jong FC Utrecht - PEC Zwolle

Na het mislopen van de periodetitel was de zege op Heracles voor PEC Zwolle een mooie manier om revanche te nemen op de Heraclieden, die er een week eerder met de periodetitel van door gingen. Nu wil de ploeg van Dick Schreuder die lijn gaan doortrekken tegen Jong FC Utrecht, dat er een stuk minder goed voor staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Bookmakers

De jonge Domstedelingen staan namelijk op een laatste plaats met slechts zes punten. De formatie va Darije Kalezic won pas één duel en dat was thuis van Helmond Sport. Een stunt tegen PEC Zwolle lijkt dan ook onwaarschijnlijk, maar als je inzet op een zege van de Utrechters ontvang je 5,00 keer je inzet.

Het ligt meer voor de hand dat de Blauwvingers uit Zwolle zegevieren in de Domstad, waar je een prima notering van 1,60 voor terugkrijgt. Als de Zwolse club wint én de nul weet te houden in Utrecht krijg je maar liefst 3,00 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Als PEC Zwolle alle twee de helften wint ontvang je een notering van 4,22.

Overige duels

Jong Ajax - VVV Venlo | Jong Ajax |1,60

Jong AZ - Telstar | Jong AZ | 2,35 

Jong PSV - Helmond Sport | Jong PSV | 1,95