Logo
bookmakers

Gerrard ontslagen bij Villa: Wie volgt hem volgens bookmakers op?


Steven Gerrard is donderdagavond ontslagen als trainer van Aston Villa. De oud-middenvelder van Liverpool wordt verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende resultaten met de club uit Birmingham, waardoor hij zijn koffers na elf wedstrijden kan pakken.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De 3-0 nederlaag op bezoek bij Fulham van donderdagavond was de druppel die de emmer voor de beleidsbepalers van Aston Villa liet overlopen. Na de flinke zeperd op bezoek bij de promovendus werd Gerrard medegedeeld dat hij was ontslagen.

Zeer slechte reeks

Met Aston Villa slechts één van de laatste negen competitieduels te winnen, waardoor The Villians in de Premier League ook op een teleurstellende zeventiende plek staat. Reden genoeg voor het bestuur om in te grijpen. Het is niet het eerste ontslag in de Premier League, want eerder nam Bournemouth al afscheid van trainer Scott Parker en ontsloeg Chelsea Thomas Tuchel. Wolverhampton ontsloeg Bruno Lage, waarna nu ook Aston Villa afscheid heeft genomen van de trainer.

Pochettino

Direct worden er in de verschillende namen in de Engelse media. Mauricio Pochettino is volgens regionale media én de bookmakers een kandidaat om Gerrard op te volgen in Birmingham. Als de Argentijnse oefenmeester de nieuwe trainer van Aston Villa wordt krijg je 5,75 keer je inzet terug. 

The Guardian meldt echter dat Pochettino niet de grote kandidaat is om aan de slag te gaan bij Aston Villa. Volgens het doorgaans betrouwbare medium ligt Ruben Amorim, trainer van Sporting Porugal, op pole-position om aan de slag te gaan in Birmingham. Als hij naar Aston Villa vertrekt ontvang je 2,00 keer je inzet