Logo
bookmakers

Ajax in crisis: wat denken de bookmakers?


Overwintering in de Champions League is na het fiasco tegen Napoli ver weg voor Ajax. Hoewel de Amsterdammers dit in theorie nog in eigen hand hebben, geven de bookmakers het dolende elftal van Alfred Schreuder weinig kans meer.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

In aanloop naar de groepsfase waren de bookies nog positief gestemd over Ajax. Achter Ajax stond een odd van 1.91 voor een plekje bij de eerste twee in de groep met Liverpool, Napoli en Rangers. Ajax kreeg zelfs iets betere papieren dan Napoli, dat de poule startte met een odd van 1.98.

Historische nederlaag Ajax

Na de historische nederlaag tegen Napoli is er van dat vertrouwen nog weinig over. Op papier zou Ajax de laatste zestien van de Champions League nog kunnen bereiken, maar in de huidige staat is dat een utopie. Voor overwintering krijgt Ajax nu een odd van 8.55.

Napoli (1.01) en Liverpool (1.04) stevenen hard af op de knock-outfase van het miljardenbal. Komende woensdag heeft Napoli aan een gelijkspel tegen Ajax genoeg om ook na de winterstop in het toernooi actief te zijn. Als Liverpool wint van Rangers, kan het ook voor de Engelsen nauwelijks meer misgaan.

Ajax Europa League in?

Voor Ajax lijkt de Europa League het hoogst haalbare. Voor de derde plaats moet het de strijd aan gaan met Rangers, dat nog geen punt pakte. De bookmakers geven de Schotten een odd van 1.01 voor het eindigen op de laatste plaats, hier krijgt Ajax een quotering van 14.25 keer je inzet.