Logo
nieuws

Borussia Dortmund profiteert van rare situatie Sevilla: odd van 2.44


Julen Lopetegui coacht vanavond voor de laatste keer Sevilla. De 56-jarige trainer heeft in het Champions League-duel met Borussia Dortmund nog de leiding, maar daarna volgt zijn ontslag. Dat verzekeren Spaanse media.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het draait dit seizoen voor geen meter bij Sevilla. De club van onder meer Karim Rekik, Nemanja Gudelj en Kasper Dolberg pakte in de Spaanse competitie pas vijf punten. In de Champions League staan de Andalusiërs op een punt.

Opvolger Lopetegui staat klaar

Voor Sevilla reden om in te grijpen. Volgens Marca staat Jorge Sampaoli klaar om Lopetegui te vervangen. Sevilla en Sampaoli zouden het eens zijn geworden over een tweejarig contract. Het is de bedoeling dat de Argentijn zaterdag tijdens de competitiewedstrijd tegen Athletic Bilbao op de bank zit.

Veel successen

Het merkwaardige is dat Lopetegui vanavond tegen Dortmund nog wel aan het roer staat. Ook met een klinkende zege in de Champions League kan hij zijn baan niet meer redden, zo klinkt het vanuit Spanje. Lopetegui kan desalniettemin terugkijken op geslaagde periode. Met drie vierde plaatsen op rij loodste hij Sevilla telkens weer naar de Champions League en in 2020 werd de Europa League gewonnen.

De onrust bij Sevilla komt Borussia Dortmund goed uit. Die Borussen zetten bij een overwinning een grote stap naar overwintering in de Champions League. Het gat met Sevilla wordt dan vijf punten en wanneer FC Kopenhagen verliest bij Manchester City is ook het verschil met de Denen vijf punten.

Odds

Een overwinning van Borussia in Spanje levert jou ook nog eens 2.44 keer je inzet op. Voor een gelijkspel noteren de bookmakers een odd van 3.50. Wint Sevilla en geeft de club Lopetegui een afscheid met opgeheven hoofd? Dan staat daar 2.85 keer je inzet tegenover.