Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Verdubbel je inzet als Neymar of Messi scoort tegen Benfica!


Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar maakten dit seizoen samen 29 doelpunten voor Paris Saint-Germain. Vanavond speelt de Franse sterrenploeg in de Champions League op bezoek bij Benfica. Neemt het trio PSG opnieuw bij de hand?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Mbappé en Neymar maakten beiden elf doelpunten voor PSG. Mbappé had daar tien wedstrijden voor nodig, Neymar twaalf. De doelpuntenteller van Messi staat na twaalf duels op zeven.

Mbappé

In de Champions League was Mbappé beide wedstrijden trefzeker. Hij scoorde tweemaal tegen Juventus (2-1) en maakt er eentje tegen Maccabi Haifa (1-3). Afgelopen weekend maakte de Fransman de winnende treffer tegen Nice (1-2). Scoort Mbappé ook tegen Benfica? Dan verdien je 1.87 keer je inzet.

Neymar

Neymar maakte zijn laatste doelpunt tegen Maccabi Haifa. In de twee competitieduels die daarna volgden scoorde de Braziliaan niet. Tijdens de interlandperiode was hij wel trefzeker voor de nationale ploeg van Brazilië. Een doelpunt tegen Benfica van Neymar is goed voor 2.23 keer je inzet.

Messi

Messi is de laatste drie wedstrijden van PSG iedere keer trefzeker geweest. Tussendoor scoorde hij ook nog viermaal voor de nationale ploeg van Argentinië. Wanneer Messi een doelpunt maakt tegen Benfica, staat daar 2.63 keer je inzet tegenover.