Logo
nieuws

Dortmund vreest: 'Haaland hoopt sensatie weg te lokken'


Door het vertrek van Erling Haaland is Borussia Dortmund zijn bepalende speler verloren, maar de Duitse topclub moet vrezen dat er snel niet nog een sterkhouder de deur van het Signal Iduna Park achter zich dicht trekt. Manchester City denkt namelijk aan middenvelder Jude Bellingham.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Met dat nieuws pakte het Duitse BILD uit. Volgens het doorgaans bertouwbare medium is Manchester City al een langere tijd geïnteresseerd in de diensten van de Britse middenvelder. Nu het Haaland heeft aangetrokken denkt het echter een ander wapen te hebben. The Cityzens denken en hopen dat Haaland zijn oud-teamgenoot zou kunnen overtuigen om naar het Etihad Stadium te komen.

De Bruyne

Haaland vond het tijdens zijn periode in Dortmund naar verluidt fantastisch om samen te spelen met de talentvolle Bellingham, waardoor hij hoopt op een hereniging in Manchester. Manchester City zou in de 22-jarige middenvelder de geschikte opvolger voor Kevin de Bruyne zien.

25 miljoen euro

Mocht de Engelse grootmacht zich gaan melden in Duitsland voor Bellingham, zal Borussia Dortmund zich ongetwijfeld moeilijk op gaan stellen. Dat Der Borussen winst gaan maken op de oud-middenvelder van Birmingham City lijkt al vast te staan. Twee jaar geleden maakte hij voor ruim 25 miljoen euro de overstap van de club uit de Championship naar Borussia Dortmund.

Binnenkort is een weerzien tussen Bellingham en Haaland aanstaande, als Manchester City in Duitsland op bezoek gaat bij Borussia Dortmund. Het heenduel werd - onlangs een doelpunt van Bellingham - ternauwernood gewonnen door de Engelsen, waardoor BVB uit is op revanche.