Logo
nieuws

'PSV denkt aan duo voor opvolgen van John de Jong'


PSV denkt de vertrokken technisch directeur John de Jong het beste te kunnen vervangen met een duo. Zo zou een interne kandidaat met een meer ervaren technisch directeur de kar moeten gaan trekken in Eindhoven.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Met dat nieuws pakte De Telegraaf woensdag uit. Volgens de ochtendkrant willen de Eindhovenaren de vacature in eerste instantie intern oplossen. Jan Vennegoor of Hesselink en hoofd jeugdopleidingen Ernest Faber worden daarbij gezien als belangrijkste kandidaten.

Zuidam

Vermoedelijk zal één van hen echter niet alleen voor de groep komen te staan, want PSV overweegt echter een tweede man er naast te zetten. Jordy Zuidam, momenteel technisch directeur bij FC Utrecht, is één van de kandidaten. Dat heeft De Telegraaf bevestigd, nadat sportmarketeer Chris Woerts daar dinsdagavond tijdens Vandaag Inside al melding van maakte.

Lees ook: Deze transfersom betaalde PSG voor Jackie Groenen

Fledderus

Een andere optie is Mark-Jan Fledderus, die momenteel actief is bij FC Groningen en vooral op het gebied van verkoop uitstekende resultaten heeft geboekt. Zo werd onder meer Jorgen Strand Larsen voor meer dan tien miljoen euro verkocht door de Trots van het Noorden.

Steinsson

Woensdag pakte Voetbal International uit met het nieuws dat voormalig-rechtsback Grétar Steinsson ook op het lijstje zou staan bij PSV. De IJslander is een bekende van Marcel Brands en heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan als technisch eindverantwoordelijke.