Logo
betting-nieuws

Engeland vs Duitsland: Check deze odds


Maandagavond staat er als afsluiting van de interlandperiode nog een prachtig affiche op het programma. Op Wembley nemen Engeland en Duitsland het tegen elkaar op. In dit artikel nemen we de odds die de verschillende bookmakers uitkeren onder de loep.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Slechte vorm

Engeland tegen Duitsland mag een heuse kraker genoemd worden, maar gezien de vorm van beide landen is de vraag of we dat op het veld gaan terugzien. Zowel Engeland als Duitsland gingen deze week onderuit. De Britten verloren met 1-0 op bezoek bij Italië, terwijl Hongarije in Leipzig voor een stunt zorgde tegen de Duitse ploeg.

Bookmakers

De nummers drie en vier van Groep 3 hopen de Nations League nu in ieder geval nog waardig af te sluiten. De bookmakers hebben het meeste vertrouwen in Engeland, ondanks dat de ploeg van de onder vuur liggende Gareth Southgate de laatste vijf interlands allemaal niet wist te winnen.

Odds

Als je inzet op een driepunter van de Engelsen krijg je namelijk 2,35 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd, terwijl je voor een zege van de Duitse ploeg van Hansi Flick maar liefst 3,00 keer je inzet terugkrijgt. Als alle twee de landen tot scoren komen in Londen krijg je 1,85 keer je inzet terug, terwijl op een remise een notering van 3,32 staat. Waar zet jij je geld op in?

Vorige resultaten

Engeland

Italië - Engeland: 1-0

Engeland - Hongarije: 0-4

Engeland - Italië 0-0

Duitsland - Engeland 1-1

Duitsland

Duitsland - Hongarije: 0-1

Duitsland - Italië: 5-2

Hongarije - Duitsland: 1-1

Duitsland - Engeland: 1-1