Logo
nieuws

Bookmakers: Brendan Rodgers moet vrezen voor baan


Brendan Rodgers staat onder druk bij Leicester City. The Foxes kennen zeer een teleurstellende start van het seizoen, aangezien er in zeven wedstrijden slechts één punt werd gehaald.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Door de slechte resultaten is de positie van de trainer inmiddels onder druk komen te staan. Brendan Rodgers, eerder succesvol bij Leicester, krijgt zijn ploeg maar niet aan de praat. Na de interlandperiode wacht dan ook een cruciaal duel voor zijn ploeg. In het eigen King Power Stadium komt dan Nottingham Forrest op bezoek, de nummer negentien van de Premier League.

De teleurstellende start van het seizoen van Leicester City in beeld

Verwacht wordt dat er van Nottingham Forest gewonnen gaat worden, maar zo niet lijkt het einde verhaal voor Brendan Rodgers. Volgens de bookmakers is de trainer van The Foxes de eerstvolgende die zijn koffers kan gaan pakken. Als Rodgers als eerstvolgende ontslagen wordt in de Premier League keert Unibet 1,50 keer je inleg uit.

Verwachtingen

Niet iets om vrolijk van te worden als Rodgers zijnde, maar zijn ploeg is volgens de wedkantoren volgende week wel de torenhoge favoriet tegen Nottinham Forest. Een zege van Leicester City levert je 1,75 keer je inleg op, terwijl je bij een driepunter van Nottingham Forest 4,20 keer je inzet ontvangt. Op een remise staat een odd van 3,80.