Logo
betting-nieuws

Verdubbel je inleg bij nieuwe zege van Frankrijk


Frankrijk neemt het zondagavond in de Nations League op tegen Denemarken. De Fransen draaien een slechte campagne, maar wisten donderdag wel af te rekenen met Oostenrijk. Denemarken ging juist onderuit in Kroatië.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De slechte start van Frankrijk in de poule heeft ervoor gezorgd dat de Franse nationale ploeg geen groepswinnaar meer kan worden. De Denen kunnen dat nog wel, maar zijn afhankelijk van het resultaat bij Kroatië - Oostenrijk. De bookmakers zien de Deense ploeg echter niet als de favoriet tegen Frankrijk.

Frankrijk

Voor een zege van de de equipe van de Franse bondscoach Didier Deschamps krijg je namelijk een mooie odd terug. Als Frankrijk zegeviert ontvang je namelijk 2,17 keer je inzet, terwijl op een driepunter van Denemarken in het eigen Parken Stadium een odd van 3,25 staat.

Als het duel tussen beide ploegen eindigt in een remise krijg je 3,60 keer je inzet terug. Als allebei de ploegen tot scoren komen in Kopenhagen krijg je een odd van 1,80 terug. Als Frankrijk ten minste één helft weet te winnen krijg je ruim 1,50 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd.

Oostenrijk - Kroatië

In Wenen neemt de nummer vier Oostenrijk het op tegen Kroatië, dat bovenaan staat in de groep. De Kroaten zullen er dus alles aan doen om poulewinnaar te worden, terwijl Oostenrijk degradatie wilt voorkomen. Kroatië is de lichte favoriet bij de bookmakers (2,37 keer je inleg). Op een driepunter van Oostenrijk staat een odd van 2,90, terwijl je bij een remise 3,50 keer je inleg terugkrijgt.