Logo
betting-nieuws

Verslaat Oranje ook België? Verdubbel je inzet


Het Nederlands elftal neemt het zondagavond in de Johan Cruijff ArenA op tegen België. Oranje ligt op koers om poulewinnaar in de Nations League te worden, al moet het dan niet met ruime cijfers van de zuiderburen verliezen. In dit artikel zetten we de odds op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Oranje maakte afgelopen week grote indruk in Warschau, waar de formatie van Louis van Gaal het opnam tegen Polen. Vooral in de eerste helft kwam Nederland goed voor de dag. Daarmee tankt Oranje vertrouwen in aanloop naar de ontmoeting met de Rode Duivels, die nog wat goed te maken hebben met ons.

Revanche

Het eerste duel in de Nations League tussen België en Nederland eindigde namelijk in een 0-4 overwinning voor Oranje, waarmee de toon gezet werd. Het was een beschamende nederlaag voor de Belgische nationale ploeg, die daarom op eerherstel uit is. De bookmakers verwachten echter dat de Belgen opnieuw moeite zullen hebben met Oranje.

Lees ook: Zoektocht bij Vitesse gestart: Wie volgt Letsch op?

Bookmakers

Het Nederlands elftal is namelijk tot de favoriet uitgeroepen door de verschillende wedkantoren. Als je inzet op een zege van de formatie van bondscoach Louis van Gaal krijg je maar liefst 2,13 keer je ingelegde bedrag terug. Een zege van de Belgen levert je meer op. Daar staat een notering van 2,90 op, terwijl je bij een remise in Amsterdam 3,40 keer je inleg uitgekeerd krijgt.