Logo
betting-nieuws

Check deze wedtips voor duels van België en Frankrijk


Er staan donderdagavond een aantal wedstrijden in de Nations League op het programma. Zo komt onder meer Oranje in actie, maar komen ook België en Frankrijk voor de dag. We zetten in dit artikel een aantal interessante wedtips op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

België - Wales

In de groep van het Nederlands elftal neemt België het op tegen Wales, dat tot dusver de minste punten wist te verzamelen. Echter wist Wales in het eerste duel tussen de twee landen wel gelijk te spelen tegen onze Zuiderburen. De bookmakers verwachten echter niet dat Wales vanavond opnieuw voor een stunt kunnen zorgen.

België is namelijk torenhoog de favoriet voor dit duel. Een zege van de Rode Duivels levert je 1,35 keer je inleg op. Als België zegeviert en geen tegendoelpunt krijg ontvang je ruim 2,05 keer je inleg, terwijl je nog meer krijgt als België alle twee de helften wint. Daar staat een notering van 3,00 op.

Lees ook: Wint Oranje in Polen? Verdubbel je inleg

Frankrijk - Oostenrijk

In Frankrijk neemt de Franse nationale ploeg het tegelijkertijd op tegen Oostenrijk. Het eerste duel tussen beide landen eindigde in een remise. Frankrijk begon de Nations League sowieso erg matig, waardoor de equipe van Didier Deschamps zich deze week écht moet herstellen.

De bookmakers verwachten ook dat dit gaat gebeuren. Als je inzet op een driepunter van de Fransen krijg je 1,38 keer je inzet terug. Als de Franse ploeg wint én de Oostenrijkers van scoren weet af te houden ontvang je 2,02 keer je ingelegde bedrag, terwijl je als Frankrijk als eerste tot scoren komt én wint je 1,49 keer je inleg terugkrijgt. Waar zet jij je geld op in?