Logo
betting-nieuws

Wint Oranje in Polen? Verdubbel je inleg


Het Nederlandse elftal neemt het donderdag avond op in Warschau tegen Polen. Oranje staat er na tien punten uit vier duels goed voor in de Nations League en die lijn wil de formatie van Louis van Gaal vanavond doortrekken. In dit artikel zetten wij de odds op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Nederland is eerder dit jaar uitstekend aan de Nations League begonnen. Drie wedstrijden werden winnend afgesloten, terwijl een duel in een remise eindigde. Dat was uitgerekend de wedstrijd tegen de tegenstander van vanavond. In de eigen Kuip kwam het Oranje van bondscoach Louis van Gaal niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Polen.

Bookmakers 

In Warschau hoopt het Nederlands elftal vanavond wel weer drie punten te kunnen ophalen. De bookmakers zien de formatie van Van Gaal in ieder geval als de favoriet voor dit duel, al wordt er wel een prima notering uitgedeeld. Als Oranje weet te zegevieren in Polen ontvang je namelijk 2,00 keer je inleg. Een mooie verdubbeling!

Ook is het mogelijk om in te zetten op Polen, waar FC Barcelona-spits Robert Lewandowsi dé man is om in de gaten te houden. Als de Poolse ploeg zegeviert ontvang je 3,50 keer je ingelegde bedrag, terwijl op een remise in Warschau een odd van 3,00 staat.

Lees ook: Lewandowski trefzeker tegen Oranje? Pak ruim twee keer je inzet

Als Oranje wint én de nul houdt krijg je een odd van 3,67 en als het Nederlands elftal ten minste één helft wint krijg je 1,50 keer je inzet uitgekeerd.