Logo
nieuws

'PSV-verdediger Hoever slachtoffer van inbraak'


PSV-voetballer Ki-Jana Hoever is het slachtoffer geworden van een inbraak. Dat wist het Algemeen Dagblad woensdagmiddag te melden. Volgens het medium zijn er spullen uit zijn appartement meegenomen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Afgelopen zondag stond de topper tussen PSV en Feyenoord op de rol, waaran Hoever niet deelnam. Wel wat de van Wolverhampton Wanderes gehuurde verdediger natuurlijk aanwezig in het stadion. Uitgerekend op dat moment grepen de inbrekers hun kans. Volgens het AD werd de inbraak zondagmiddag om 15.30 uur ontdekt.

Sieraden

De politie was snel ter plaatse bij het appartement van Hoever in de binnenstad van Eindhoven, maar de daders zijn nog wel op vrije voeten. Het is voorlopig nog onduidelijk wat er allemaal uit het huis van de rechtervleugelverdediger is meegenomen, maar er zijn in ieder geval sieraden verdwenen.

Zahavi

Het is niet de eerste zeker dat voetballers in Nederland het slachtoffer zijn geworden van een inbraak. Vorig jaar vond er een gewelddadige inbraak plaats bij PSV-spits Eran Zahavi in Amsterdam, die zag dat zijn gezin tijdens een wedstrijd van PSV het slachtoffer werd van deze inbraak.

Lees ook: Zahavi overweegt vertrek bij PSV na nieuwe inbraak