Logo
betting-nieuws

Wint Boca Juniors voor zesde keer op rij? Win een hoge odd


Boca Juniors neemt het maandagnacht in eigen huis op tegen directe concurrent Huracan. Het verschil tussen beide ploegen is na negentien wedstrijden slechts één punt, waardoor er veel op het spel staat in Buenos Aires.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Wegens de interlandweek zijn er aan het begin van de week minder wedstrijden, maar in Argentinië wordt er gewoon gevoetbald. Voor Boca Juniors, dat derde staat in Argentinië, wacht een zeer belangrijke wedstrijden tegen Huracan, dat vijfde staat. In de Argentijnse competitie ligt alles dicht bij elkaar, waardoor een interassante ontmoeting wacht.

Boca Juniors goed in vorm

Ondanks dat het verschil tussen Boca Juniors en Huracan slechts één punt is, is Boca Juniors de laatste weken een stuk beter in vorm. De afgelopen vijf wedstrijden werden namelijk allemaal gewonnen door de geel-blauwen, terwijl Huracan in de laatste vijf wedstrijden slechts twee won.

Lees ook: Vitesse moet door vertrek van Letsch op zoek naar nieuwe trainer

Bookmakers

Mede daardoor is Boca Juniors ook als favoriet aangewezen voor dit duel, maar alsnog staat er een hoge odd op een zege van Boca Juniors. Daar staat een notering van 2,42 keer je inzet op. Als Huracan weet te zegevieren in het uitduel ontvang je 3,30 keer je inleg, terwijl op een remise een odd van 3,00 keer je inzet staat.