Logo
betting-nieuws

Zes gelijke spelen levert gokker duizenden euro's op


Een gokker heeft afgelopen week met een bijzonder lijstje duizenden euro's gewonnen. Hij zette in op verschillende wedstrijden uit de Champions League, die uiteindelijk allemaal zijn kant opvielen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De speler van BetCity besloot op zes verschillende wedstrijden in de Champions League in te zetten. Op alle zes de wedstrijden plaatste hij exact dezelfde weddenschap. Bij alle wedstrijden moesten beide clubs na 45 minuten nog in evenwicht zijn.

Manchester City

Zo moest onder meer Real Madrid bij rust nog op gelijke hoogte staan met RB Leizpig en hetzelfde gold voor Chelsea en Red Bull Salzburg. De hoogste odd stond op het duel tussen Manchester City en Borussia Dortmund. The Cityzens zijn de laatste tijd goed in vorm waardoor de bookmakers een voorsprong van de ploeg van Pep Guardiola wel hadden verwacht.

Vijftig euro inleg

Dat gebeurde bij dit duel - maar ook bij de andere vijf niet - waardoor de gokker een gigantisch bedrag kon bijschrijven. Zeker omdat de speler van BetCity besloot om vijftig euro in te leggen. Op de zes wedstrijden stond in totaliteit een notering van 246,50, wat hem uiteindelijk een enorm bedrag van 12.323,03 euro heeft opgeleverd. Bekijk hieronder de hele weddenschap: