Logo
betting-nieuws

Trekt Real ook tegen Atlético goede lijn door? Verdubbel ruim je inleg


De derby van Madrid staat zondagavond op het programma. In het Wanda Metropolitano van Atleti kruisen de ploegen van Diego Simeone en Carlo Ancelotti de degens. De interessante odds voor dit duel zetten we in dit artikel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het duel tussen Atlético Madrid en Real Madrid blijft altijd een bijzondere, maar ook een ontmoeting die voor Real Madrid zo regelmatig verkeerd uitpakt. De afgelopen drie wedstrijden tussen de twee ploegen in het Wanda Metropolitano eindigden namelijk niet in een driepunter voor De Koninklijke.

Real Madrid in vorm

Daar wil de formatie van Carlo Ancelotti zondagavond verandering in gaan brengen. Zijn ploeg is in ieder geval uitstekend in vorm, want Real Madrid won de eerste vijf wedstrijden van de competitie allemaal. Daarnaast werd het seizoen in de Champions League goed gestart, door Celtic en RB Leipzig te verslaan.

Real Madrid is dus in goede doen en daarom ook door de bookmakers aangewezen als de favoriet voor dit duel. Op een zege van de equipe van de succesvolle Carlo Ancelotti staat bij de bookmakers een notering van 2,25. Als het duel eindigt in een remise óf in een overwinning van de bezoekers ontvang je 1,35 keer je ingelegde bedrag.

Houdt Atlético Madrid stand?

Een driepunter van de formatie van Diego Simeone - die afgelopen week in de Champions League nog met 2-0 onderuit ging bij Bayer Leverkusen - levert je een stuk meer op. Op een zege van Atleti staat een notering van 3,20, terwijl je voor een remise in Wanda Metropolitano 3,40 keer je inzet terugkrijgt.