Logo
betting-nieuws

Super Sunday: Check deze odds voor PSV - Feyenoord


Het is Super Sunday in de Eredivisie, waardoor er een aantal zeer interessante wedstrijden op het programma staan. PSV neemt het in het Philips Stadion op tegen Feyenoord. Bekijk in dit artikel een aantal interessante odds voor dit duel.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het is voor beide ploegen de eerste échter topper in de Eredivisie, waardoor er veel op het spel staat. Het verschil tussen PSV en Feyenoord op de ranglijst is minimaal. Feyenoord staat tweede en heft in de afgelopen zes wedstrijden één punt meer behaald dan de Eindhovenaren.

De bookmakers verwachten dat de Brabantse club over de formatie van Arne Slot heen gaat op de ranglijst. PSV is bij de verschillend wedkantoren namelijk de grote favoriet voor de overwinning in eigen huis. Als je inzet op een driepunter van de Eindhovenaren ontvang je 1,85 keer je inzet, terwijl een knappe uitoverwinning van de Rotterdammers je een odd van 3,80.

Echter zal er bij Feyenoord ook het nodige vertrouwen zijn in een goed resultaat. De afgelopen jaren werd er namelijk prima gepresteerd in Eindhoven. Zo werd er vorig seizoen met maar liefst 0-4 gewonnen van de Brabantse club, terwijl er in die jaren daarvoor veel gelijkgespeeld werd in het Philips Stadion. Bekijk hier meer onderlinge resultaten.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.

Als het duel zoals in 2021 weer eindigt in een remise ontvang je maar liefst 4,00 keer je inzet. Wint Feyenoord of speelt Feyenoord gelijk? Dan krijg je maar liefst 2,00 keer je ingelegde bedrag.