Logo
betting-nieuws

Feyenoord en Man United in Europa: Check hier de wedtips


Feyenoord komt vanavond in actie in de Europa League, terwijl ook het Manchester United van Erik ten Hag op zoek gaat naar de eerste Europese zege van het seizoen. We zetten in dit artikel een aantal interessante wedtips op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Feyenoord - Sturm Graz 

Om te beginnen met Feyenoord. De Rotterdammers nemen het vanavond al om 18.45 uur op tegen het Oostenrijkse Sturm Graz, dat goed begonnen is aan de Europa League. In eigen huis werd er een week geleden namelijk met 1-0 gewonnen van FC Midtylland, terwijl Feyenoord kopje onder ging in Lazio (4-2).

De bookmakers zien de Rotterdammers donderdagavond desondanks als de grote favoriet voor de overwinning. Een zege van Feyenoord levert je 1,35 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van  Sturm Graz 7,50 keer je inzet staat. Als Feyenoord wint en de nul houdt krijg je 2,30 keer je ingelegde bedrag terug, terwijl op een remise een odd van 5,20 staat.

FC Sherrif Tiraspol - Manchester United

Manchester United kruist om 18.45 uur de degens met FC Sherrif Tiraspol. The Mancunians hebben een overwinning nodig, nadat er vorige week op Old Trafford verloren werd van Real Sociedad. FC Sherrif Tiraspol begon beter aan het Europese avontuur. Omonia Nicosia werd namelijk met 0-3 verslagen.

De bookmakers zien Manchester United vavanvond logischerwijs als de favoriet. Als je inzet op een zege van de nummer vijf van Engeland krijg je 1,25 keer je inzet uitgekeerd, terwijl op een driepunter van de thuisploeg een odd van 10,00 staat. Wint Manchester United en houdt het de nul? Dan krijg je maar liefst 1,95 keer je inzet terug. Als The Red Devils allebei de helften zegevieren ontvang je een odd van 2,60.