Logo
betting-nieuws

Verdubbelen maar: Wint AZ allebei de helften van FC Vaduz?


AZ neemt het donderdagavond in eigen huis op tegen FC Vaduz. Op papier een zeer eenvoudig duel van de Alkmaarders, al mag van onderschatting nooit sprake zijn. In dit artikel zetten we de verwachtingen van de bookmakers op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

FC Vaduz is afkomstig uit Liechtenstein, maar dat land heeft geen eigen internationale competitie, waardoor FC Vaduz uitkomt op het tweede niveau van Zwitserland. Het is een ploeg die het in die Zwitserse competitie ook nog eens heel moelijk heeft. Het zegt voldoende over de kwaliteiten van de tweede tegenstander van AZ in de Conference League.

Eerste duel

In de eerste wedstrijd wist FC Vaduz echter nog wel knap een resultaat te halen. Ondanks dat er tegen Apollon Limassolgeen schot op goal werd gelost, werd er nog wel met 0-0 gelijkgespeeld tegen de ploeg waarin onder meer Patrick Joosten uitkomt. Een prima resultaat, gezien de staat van dienst die FC Vaduz heeft.

Bookmakers

In Alkmaar zal het voor de club uit Liechtenstein echter een hels karwei gaan worden. De Alkmaarders worden door de bookmakers aangewezen als de torenhoge favoriet. Een zege van de equipe van Pascal Jansen levert je 1,15 keer je inleg op, maar er zijn meer interessante mogelijkheden. Als AZ wint zonder tegendoelpunt te krijgen ontvang je namelijk al 1,80 keer je ingelegde bedrag.

Allebei de helften

Het kan nog meer worden. Dan moet AZ in alle twee de helften afrekenen met FC Vaduz. Als dat lukt kan je maar liefst 2,03 keer je inleg uitgekeerd krijgen, een mooie verdubbeling. Uiteraard is het ook mogelijk om in te zetten op een gigantische stunt van FC Vaduz. Als de de club uit Liechtenstein weet te winnen ontvang je 17,00 keer je inleg.