Logo
betting-nieuws

Gokker pakt duizenden euro's met heerlijke bet


Een gokker uit Amsterdam heeft onlangs met een heerlijke bet duizenden euro's gewonnen. Hij zette in op twaalf verschillende wedstrijden, die uiteindelijk allemaal de goede kant opvielen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Dat maakt bookmaker Unibet bekend, die het lijstje van de inwoner van Amsterdam op alle sociale media kanalen heeft gedeeld. De gokker had ingezet op twaalf verschillende wedstrijden, die waren verdeeld over vier dagen.

Zo zette hij onder meer in op duels uit de Eredivisie, waaronder op een overwinning van Feyenoord op bezoek bij Go Ahead Eagles, Dat zou direct ook een van de spannendste wedstrijden zijn geweest in zijn lijstje, aangezien Feyenoord pas in de slotfase afstand nam van Go Ahead na een 2-0 achterstand.

Manchester United

De hoogtste odd die de gokker ontving was voor een weddenschap op het duel tussen Manchester United en Arsenal. De Amsterdammers was er van overtuigd dat de ploeg van Erik ten Hag zou gaan zegevieren, wat uiteindelijk ook gebeurde. Het leverde hem een odd van 2,65 op.

De Amsterdammer zette 25 euro in op alle verschillende wedstrijden, wat hem in totaliteit een enorm bedrag van 5.043,81 euro op heeft geleverd. Zie hieronder nog eens het hele lijstje.