Logo
betting-nieuws

Winnen Lazio en Juventus? Verdubbel je inleg


Ook in de Italiaanse Serie A staat zondagmiddag een aantal wedstrijden op het programma. Zo nemen onder meer Lazio en Juventus het vandaag tegen respectievelijk Hellas Verona en Salernitana op. We zetten de odds voor deze twee duels op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De bal gaat zondagavond pas rollen in Rome, waar Lazio het in eigen huis zal gaan opnemen tegen Hellas Verona. Lazio tankte afgelopen week veel vertrouwen door in eigen huis af te rekenen met Feyenoord in de Europa League. De Rotterdamse formatie werd door de ploeg van Sarri met 4-2.

Lazio maakte, voornamelijk in de eerste helft, indruk tegen Feyenoord. Die goede lijn willen ze zondagavond doortrekken tegen Hellas Verona en de bookmakers verwachten dat Lazio dat ook gaat doen. Als je inzet op een zege van Lazio krijg je 1,65 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Een overwinning van Lazio valt mooi te combineren met een driepunter van Juventus.

Juventus

De Oude Dame neemt het twee uur later namelijk in eigen huis op tegen Salernitana. Op een zege van de ploeg uit Turijn staat momenteel een notering van 1,50, waardoor je jouw inzet mooi kan verdubbelen. Uiteraard is het ook mogelijk om in te zetten op een zege van Salernitana. Dat levert je 7,00 keer je inleg op.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.