Logo
betting-nieuws

Eredivisie op zondag: Dit kan je vandaag verdienen


In de Eredivisie staan er zondagmiddag een aantal interessante wedstrijden op het programma. Zo komen onder meer AZ, Feyenoord en PSV in actie. De interessante odds voor al deze duels zetten we in dit artikel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

PSV - RKC Waalwijk

Na een tegenvallend resultaat tegen Bodö/Glimt in de Europa League (1-1), neemt PSV het vanavond in de Eredivisie op tegen RKC Waalwijk. Logischerwijs is de formatie van Ruud van Nistelrooij de grote favoriet.  Een overwinning van de Eindhovenaren levert je een odd van 1,16 op. Wint PSV én houdt het de nul? Dan ontvang je 1,95 keer je inleg.

SC Cambuur - FC Groningen

Tegelijkertijd gaat de bal in Leeuwarden rollen. In het Cambuur Stadion neemt SC Cambuur het op tegen FC Groningen. De nummer dertien (SC Cambuur) tegen de nummer twaalf (FC Groningen). De bookmakers zien de thuisploeg als favoriet voor dit duel. Een zege van SC Cambuur levert je 2,15 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van de Trots van het Noorden een odd van 3,30 staat.

AZ - FC Twente

In Alkmaar staat er een zeer interessant affiche op de rol. In het AFAS Stadion neemt de nummer drie (AZ) het op tegen de nummer vijf (FC Twente). Hoewel de krachtsverhoudingen dicht bij elkaar zullen liggen, wijzen de bookmakers allemaal AZ aan de als de favoriet. Een zege van de ploeg van Pascal Jansen levert je 2,10 keer je inleg op, terwijl je voor een driepunter van de Tukkers 3,50 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd krijgt.

Feyenoord - Sparta

Tot slot staat ook nog de Rotterdamse derby op het programma. In De Kuip neemt Feyenoord het op tegen het Sparta van trainer Maurice Steijn. De ploeg van Arne Slot is in eigen huis logischerwijs de favoriet. Een zege van de Stadionclub levert je 1,30 keer je inleg op, terwijl je voor een overwinning van Sparta 9,00 keer je inzet ontvangt. Wint Feyenoord en houdt het de nul? Dan krijg je 2,19 keer je inzet terug.