Logo
betting-nieuws

Verdubbel je inleg bij zege van Utrecht op Vitesse


De lunchwedstrijd op deze zondagmiddag gaat tussen FC Utrecht en het Vitesse van Thomas Letsch. Beide ploegen kennen tot nog toe een tegenvallende start van het seizoen, waardoor een overwinning noodzakelijk is. In dit artikel zetten we de verwachtingen van de bookmakers op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Met een elfde (FC Utrecht) en veertiende plek (Vitesse) kunnen de twee subtoppers spreken van een teleurstellende start van het seizoen. Vooral de start van Vitesse was dramatisch. De Arnhemmers boekten afgelopen zondag pas de eerste overwinning van het seizoen, die gezien de ranglijst ook wel écht noodzakelijk was.

Vorm

Door de driepunter op bezoek bij FC Groningen (0-1) heeft het vertrouwen in Arnhem en omgeving ook een boost gekregen. Echter kende FC Utrecht vorige week ook een succesje. In Sittard boekte de formatie van Henk Fraser de eerste zege van het seizoen (3-4). Die lijn hopen de Domstedelingen nu in eigen huis door te trekken.

Verwachtingen

De bookmakers zien de Utrechters als de favoriet voor dit duel. Een zege van de formatie van Henk Fraser levert je echter nog wel mooi wat op. Op een driepunter van Utrecht staat een notering van 1,96, terwijl je bij een nieuwe uitoverwinning van Vitesse 4,00 keer je inleg uitgekeerd krijgt. Als het duel eindigt in een remise ontvang je 3,75 keer je ingelegde bedrag.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.