Logo
betting-nieuws

Dit is wat de bookmakers verwachten van Lazio tegen Feyenoord


Ook voor Feyenoord begint donderdagavond het Europese seizoen. De ploeg van Arne Slot was door de goede resultaten van het vorige seizoen rechtstreeks geplaatst voor de Europa League. Daarin neemt Feyenoord het vanavond op tegen Lazio Roma.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Op papier treffen de Rotterdammers direct de sterkste tegenstander uit de groep, die verder wordt aangevuld door het Oostenrijkse Sturm Graz en FC Midtjylland. Met Lazio wacht dus direct een flinke opgave voor Feyenoord. De Romeinen staat slechts negende in de Serie A, maar lieten al zien over een uitstekende selectie te beschikken.

Zege op Inter

Tot dusver ging er voor de ploeg van Sarri slechts één wedstrijd verloren. Dat was afgelopen weekend, toen er in eigen huis ondanks een 1-0 voorsprong met 1-2 verloren werd van Napoli. Echter werd eerder dit seizoen Internazionale met 3-1 verslagen door Lazio. Er zit dit seizoen zeker meer dan een negende plek in voor I Biancocelesti.

Bookmakers

Reden genoeg voor de bookmakers om Lazio ook als de favoriet voor dit duel aan te wijzen. Als de formatie van Sarri weet te zegevieren in het eigen Stadio Olimpico krijg je wel een mooie odd terug. Een zege van Lazio levert je namelijk nog 2,00 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van Feyenoord 3,60 keer je inzet staat. Als het duel eindigt in een remise krijg je 3,75 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd.