Logo
betting-nieuws

Winnen AZ en PSV? Verdubbel je inleg


AZ en PSV komen donderdagavond allebei in actie. AZ neemt het in de Conference League op tegen SK Dnipro-1, terwijl PSV in het eigen Philiphs Stadion Bodø/Glim ontvangt. We zetten de odds voor deze duels in dit artikel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

PSV - Bodø/Glimt

We beginnen met PSV tegen het Noorse Bodø/Glimt. Beide ploegen hadden hoop om zich te plaatsen voor de Champions League, maar voor allebei de clubs ging het in de laatste ronde van de play-offs voor het miljardenbal mis. Nu treffen ze elkaar in het Philips Stadion, waar PSV door de bookmakers is aangewezen als de grote favoriet.

Als de Eindhovenaren in eigen huis afrekenen met de Noren krijg je namelijk 1,40 keer je ingelegde bedrag terug. Op een driepunter van Bodø/Glimt staat een veel hogere odd. Als Noorse topclub zegeviert krijg je 6,50 keer je ingelegde bedrag terug. Als het duel eindigt in een remise ontvang je 5,50 keer je inzet.

SK Dnipro-1 - AZ

AZ is inmiddels afgereisd naar Slowakije, waar de formatie van Pacal Jansen het donderdagavond opneemt tegen SK Dnipro -1. De Oekraïnse club kan de wedstrijden momenteel niet in eigen land afwerken, waardoor er is uitgeweken naar Slowakije. De bookmakers hadden al vertrouwen in PSV, maar uit de odds blijkt ook dat AZ de grote favoriet voor een zege is.

Als de Alkmaarders, die afgelopen weekend veel te sterk waren voor FC Emmen (0-3), winnen in Slowakije ontvang je namelijk 1,59 keer je ingelegde bedrag. Op een zege van SK Dnipro- 1 staat een notering van 6,50, terwijl op een remise in de Kischka Futbalova ArenA een odd van 4,00 staat.