Logo
betting-nieuws

Dit wordt volgens de bookmakers de nieuwe trainer van Chelsea


De nederlaag in de Champions League op bezoek bij Dinamo Zagreb was voor Chelsea de druppel die de emmer liet overlopen. Trainer Thomas Tuchel is woensdag op straat gezet door The Blues. Wie moet in Londen de opvolger worden van de Duitser?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Slechte start

Het besluit van de clubleiding van Chelsea komt enigzins verrassend. Hoewel Chelsea onder leiding van Tuchel aan een slechte serie bezig was, leek de coach nog even de tijd te krijgen. Die tijd op verder te bouwen aan zijn team - dat is ingericht met spelers die passen bij zijn systeem - komt er niet. De nederlaag in Zagreb (1-0) was de druppel voor het bestuur van de Londense club.

In de competitie werd er door Chelsea ook al minder gepresteerd. Zo werd er onder meer verloren van Leeds United en Southampton, maar stond de club toch nog op plek zes. Echter is het bestuur ervan overtuigd dat Tuchel - die eerder nog de Champions League won met Chelsea - de club niet verder omhoog gaat brengen dit seizoen.

Potter

Daardoor start direct de zoektocht naar een opvolger. Graham Potter, trainer van het uitstekend presterende Brighton, heeft volgens Fabrizio Romano goede papieren om de nieuwe trainer op Stamford Bridge te worden. Ook de bookmakers zien in Potter een grote kanshebber. Als de trainer van Brighton vertrekt naar Chelsea ontvang je 2,30 keer je inleg.

Pochettino

Een andere naam die genoemd wordt is die van Mauricio Pochettino. Pochettino is na zijn ontslag bij Paris Saint-Germain en wacht sindsdien nog steeds op de juiste uitdaging. Als Chelsea de oud-trainer van Tottenham die kans biedt ontvang je bij de bookmakers 4,01 keer je inleg. Als Zinedine Zidane de nieuwe trainer van de Londenaren wordt ontvang je een odd van 7,00.