Logo
betting-nieuws

Wint Heracles in Amsterdam? Pak deze mooie odd


In de Keuken Kampioen Divisie staan er maandagavond weer drie wedstrijden op het programma. Zo neemt onder meer Heracles Almelo het vanavond op tegen een beloftenploeg. In dit artikel beschouwen we vooruit op Jong Ajax - Heracles Almelo.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Heracles kent met 10 punten uit vier wedstrijden een prima start van het seizoen. De ploeg van John Lammers begon uitstekend, maar verspeelde in het laatste duel echter wel punten. In eigen huis werd er namelijk met 2-2 gelijkgespeeld tegen MVV Maastricht.

De wedstrijden daarvoor werden er echter wel goede resultaten geboekt. Zo werden er eerder twee beloftenploegen (Jong Utrecht en Jong PSV) eenvoudig met 0-3 opzij gezet. Nu wacht met Jong Ajax alweer de derde wedstrijd tegen een beloftenelftal van het seizoen.

Bookmakers

De bookmakers zien de Heraclieden in Amsterdam als de favoriet voor de overwinning, maar er staat wel een hoge odd op een driepunter van de Almeloërs. Als Heracles zegeviert op Sportpark De Toekomst ontvang je 2,27 keer je ingelegde bedrag. Als je ervoor kiest om in te zetten op een zege van de Amsterdammers ontvang je 3,10 keer je inleg. Op een remise staat een odd van 3,60.

Overige duels

Jong AZ - FC Dordrecht | Jong AZ | 1,70

Jong PSV - TOP Oss | Jong PSV | 1,74