Logo
betting-nieuws

Verslaat Atalanta ploeterend Monza? Check hier de odds


Atalanta Bergamo neemt het maandagavond op tegen Monza. De club uit Bergamo is het seizoen uitstkend begonnen, terwijl Monza in het begin juist veel meer moeite kent. We zetten in dit artikel een aantal interessante odds op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Met tien punten uit vier wedstrijden kent Atalanta een prima start van het nieuwe seizoen. Daar hebben ook de Nederlanders bij de Italiaanse subtopper een groot aandeel in. Zo was Teun Koopmeiners als zeer belangrijk voor zijn club Tegen Torino kwam de middenvelder maar liefst drie keer (!) tot scoren.

Koopmeiners is dus, net als zijn team, in goede doen. Anders is dat wel bij de tegenstander van maandagavond. Het zeer ambitieuze Monza kent een tegenvallende start van het seizoen. Alle vier de eerste wedsrijden gingen verloren, waardoor de club onderaan staat in de Serie A.

Bookmakers

De bookmakers zien Atalanta daardoor logischerwijs ook als de favoriet voor dit duel. Een zege van Atalanta levert je 1,60 keer je inleg op, wat gezien de eerste resultaten nog een prima odd is. Als Atalanta wint én de nul houdt krijg je maar liefst 3,02 keer je inleg uitgekeerd.

Uiteraard is het ook mogelijk om in te zetten op een overwinning van Monza. Als de promovendus weet te winnen ontvang je maar liefst 5,50 keer je inleg, terwijl op een remise een odd van 4,00 staat.