Logo
betting-nieuws

Check deze wedtips voor FC Twente - PSV


In de Grolsch Veste staat er zaterdagavond een prachtig affiche op het programma. FC Twente neemt het op tegen het PSV van Ruud van Nistelrooij. Wat verwachten de bookmakers van dit duel?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Beide ploegen kennen een prima start van het nieuwe seizoen. PSV wist tot nog toe alle wedstrijden in de Eredivisie te winnen, terwijl FC Twente pas een keer verloor. Dat was wel een pijnlijke, want de formatie van Ron Jans ging in de slotfase met 1-0 onderuit bij laagvlieger FC Volendam.

Goede vorm

Het gevoel is echter goed in Enschede, waar de Tukkers vanavond hopen het feestje van PSV te verstoren. Makkelijk zal dat echter niet worden. De Eindhovenaren wisten de laatste twee competitiewedstrijden met 1-6 en 7-1 te winnen, waardoor zeker gezegd kan worden dat de formatie van Ruud van Nistelrooij goed in vorm is.

Bookmakers

De bookmakers hebben dan ook veel vertrouwen in een goed resultaat van de Eindhovenaren. Op een zege van de Brabantse club staat momenteel een odd van 1,70, terwijl je bij een driepunter van de thuisploeg - dat wel wat belangrijke spelers moet missen - 4,50 keer je inzet ontvangt. Als het duel eindigt in een remise ontvang je 3,80 keer je inleg.

Bekijk hieronder nog eens de resultaten uit het verleden van duels tussen deze twee ploegen:

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.