Logo
betting-nieuws

Eredivisie op zondag: Dit valt er te verdienen bij de bookmakers


Er staan vandaag weer vier wedstrijden in de Eredivisie op het programma. Zo komen vanmiddag onder meer AZ en sc Heerenveen in actie. In dit artikel zetten we allerlei interessante odds voor deze duels op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

RKC Waalwijk - Excelsior

In Waalwijk gaat de bal om 12.15 uur al rollen. Het RKC van Joseph Oosting treft in eigen huis Excelsior. De Waalwijkers zijn bij de bookmakers de grote favoriet voor dit duel. Zo ontvang je 1,70 keer je inleg als de thuisploeg zegeviert, terwijl op een zege van Excelsior een odd van 4,75 op staat. Als het duel eindigt in een remise ontvang je maar liefst 3,95 keer je inleg.

FC Emmen - AZ 

In Drenthe komt AZ na de midweekse wedstrijd tegen NEC op bezoek. De Alkmaarders speelden in dat duel teleurstellend gelijk tegen de Gelderse club, waardoor een resultaat op bezoek bij FC Emmen hard nodig is. De bookmakers zien AZ - logischerwijs als de favoriet. Een zege van Alkmaarders levert je 1,92 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van de formatie van Dick Lukkien een hoge odd van 4,00 staat.

SC Heerenveen - NEC

Tegelijkertijd neemt sc Heerenveen het in Friesland op tegen NEC. De twee ploegen zijn allebei prima begonnen aan het nieuwe seizoen. Echter maakt sc Heerenveen een nog wat sterkere indruk, waardoor de formatie van Kees van Wonderen de favoriet is voor dit duel. Op een zege van de Friezen staat een odd van 1,90,  terwijl je bij een uitoverwinning van NEC 4,00 keer je inleg ontvangt. Een gelijkspel levert je een odd van 3,56 op.

FC Groningen - Vitesse

Als laatst dit weekend komen FC Groningen en Vitesse in de Eredivisie in actie. De odds voor dit duel liggen, ondanks de slechte start van de Arnhemmers, dicht bij elkaar. Zo krijg je bij een overwinning van de Groningers 2,50 keer je inleg terug, terwijl op een zege van de ploeterende ploeg van Thomas Letsch een odd van 2,70 ontvangt. Bij een remise krijg je 3,60 keer je inleg terug.