Logo
betting-nieuws

Check hier de odds voor de Limburgse derby


In de Keuken Kampioen Divisie staat er zondagmiddag één wedstrijd op het programma. In Maastricht neemt MVV het op tegen provinciegenoot Roda JC. WijWedden zet de odds voor deze derby op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Alle twee de ploegen zullen tevreden zijn over de start van het seizoen. MVV wist knap te winnen van NAC Breda en ADO Den Haag, terwijl Roda JC slechts één van de vier duels verloor. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst is slechts twee punten, waardoor het op voorhand een zeer interessante ontmoeting lijkt te gaan worden in De Geusselt.

Bookmakers

De bookmakers zien Roda JC in Maastricht echter als de torenhoge favoriet, zo blijkt uit de odds. Dat de club uit Kerkrade over een selectie met meer kwaliteit bezit is een feit, maar het verschil in de odds is wel opmerkelijk hoog. Zo staat op een zege van de Maastrichtenaren een notering van 5,25, terwijl je bij een driepunter van de formatie van Jurgen Streppel 1,65 keer je inleg uitgekeerd krijgt.

Als het duel tussen de twee Limburgse clubs eindigt in een gelijkspel krijg je 4,00 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd door de bookmakers. Als MVV wint óf gelijk gaat spelen tegen Roda JC krijg je bij de bookmakers 2,25 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd.

Verleden

De resultaten uit het verleden tussen de twee clubs verschillen enorm. De laatste ontmoeting tussen de twee clubs in De Geusselt eindigde in een 1-1 remise, terwijl Roda JC het jaar daarvoo zegevierde in Maastricht. MVV won in 2019 voor het laatst in eigen huis van de Kerkraders.