Logo
betting-nieuws

Wint Ten Hag van hekkensluiter Leicester? Verdubbel je inleg


Het Manchester United van Erik ten Hag neemt het donderdagavond op tegen Leicester City. Na de zeges op Liverpool en Southampton neemt het vertrouwen toe bij The Mancunians. In dit artikel zetten we de odds voor dit duel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Hoewel de formatie van Erik ten Hag het seizoen enorm slecht begon, neemt het vertrouwen door een aantal goede resultaten weer toe. Vorig weekend werd er door een schitterende treffer van Bruno Fernandes afgerekend met Southampton (0-1). Daarnaast kan Erik ten Hag een aantal nieuwe spelers, waarondr Casemiro en Antony gaan inpassen, waar de selectie alleen maar op vooruit zal gaan.

Resultaten

Nu wacht in het King Power Stadium het Leicester City van trainer Brendan Rodgers. Leicester City kent een zéér matig begin van het nieuwe seizoen. De eerste wedstrijd tegen Brenftord werd nog met 2-2 gelijkgespeeld, maar sindsdien verloren The Foxes alles. Echter moest de ploeg het wel opnemen tegen Chelsea en Arsenal, al werd er in eigen huis ook verloren van Southampton.

Bookmakers

Logischerwijs zien de bookmakers Manchester United dan ook als favoriet voor dit duel. Op een driepunter van The Mancunians staat echter wel een interessane odd. Je ontvangt 2,14 keer je ingelegde bedrag. Als Leicester City weet te verrassen en The Red Devils verslaat krijg je 3,30 keer je inzet terug, terwijl op een gelijkspel een odd van 3,75 staat. Check hieronder nog eens de onderlinge resultaten tussen beide ploegen uit het verleden.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.