Logo
betting-nieuws

Wint Telstar van tegenvallend De Graafschap? Pak 3,60 keer je inleg


Er staat vanavond een wedstrijd in de Keuken Keuken Kampioen Divisie op het programma. In het BUKO Stadion neemt het Telstar van Mike Snoei het op tegen De Graafschap. We zetten de odds van dit duel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het is een duel tussen de nummers veertien (Telstar) en achttien (De Graafschap). Voor Telstar gezien de begroting een logische plek op de ranglijst, maar voor de Superboeren niet. De Graafschap kent een zeer teleurstellende start van het seizoen. De eerste drie competitiewedstrijden werden verloren, waarna er vorige week vrijdag op De Vijverberg met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen FC Dordrecht.

De odds

Een zege in Velsen-Zuid is voor de formatie van Adrie Poldervaart dan ook noodzakelijk. De bookmakers zien De Graafschap nog steeds als favoriet voor dit duel, maar keren wel een redelijk hoge notering uit voor een zege van de Doetinchemmers. Als De Graafschap zegeviert in Noord-Holland ontvang je 1,98 keer je inzet. De Superboeren moeten clubtopscorer Camiel Neghli echter missen in Velsen-Zuid.

Als Telstar, dat een week geleden in eigen huis ook al af wist te rekenen met Helmond Sport (2-1), weet te winnen krijg je een stuk meer terug. Als de ploeg van Mike Snoei, die eerder actief was bij De Graafchap, zegeviert ontvang je maar liefst 3,60 keer je ingelegde bedrag. Op een remise staat een notering van 3,80.