Logo
betting-nieuws

Circus betaalt 'Max Verstappen wordt wereldkampioen' alvast uit


Circus weet het zeker: Max Verstappen prolongeert zijn wereldtitel. De bookmaker is zo overtuigd dat de weddenschap 'Max Verstappen wordt wereldkampioen' is uitbetaald. Het betreft tot 29 augustus geplaatste single bets.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Na de overwinning in Spa staat met 284 punten ruim bovenaan in het wereldkampioenschap. Het gat met teamgenoot Sergio Perez (191) en Charles Leclerc (186) is enorm. Komend weekend racet de Formule 1 in Zandvoort. Daarna staan er nog zeven GP's op het programma.

Circus overtuigd

Circus twijfelt er niet langer aan dat de wereldtitel opnieuw naar de Nederlander gaat. 'Na de prachtige overwinning van Max Verstappen afgelopen weekend op Spa-Francorchamps, staat hij er geweldig voor om ook in 2022 wereldkampioen van de F1 te worden', schrijft Circus. 'Zo goed zelfs, dat we alle bets hierop reeds hebben uitbetaald!'

Andere bets

De wereldtitel-bets op andere coureurs blijven lopen en handelt Circus normaal af. Het is niet langer mogelijk om bij deze bookmakers in te zetten op de wereldkampioen. Wel biedt Circus speciale weddenschappen aan. Zo kun je inzetten op de wereldtitel zonder Verstappen. Charles Leclerc krijgt bij deze bet een odd van 1.90, Sergio Perez 4.00.

Bij andere bookmakers kun je nog gewoon wedden op wie wereldkampioen wordt. De odds voor Verstappen staan erg laag. Bij TOTO staat deze op 1.03 en bij BetCity en Unibet op 1.02.