Logo
betting-nieuws

Wint Atlético op bezoek bij Valencia? Verdubbel je inleg


In Valencia staat vanavond een interessante ontmoeting op het programma. In Estadio de Mestalla komt maandagavond Atlético Madrid op bezoek. De odds voor dit duel zetten we in dit artikel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Valencia en Atlético Madrid hebben uit de eerste twee wedstrijden allebei drie punten verzameld. Valencia won van Girona, maar ging een week daarna onderuit op bezoek bij Athletic Bilbao. Atlético Madrid begon het seizoen erg goed met een zege op bezoek bij Getafe, maar verloor vorige week in eigen huis van Villarreal.

De noteringen

Het lijkt voorlopig dus dicht bij elkaar te liggen tussen deze twee ploegen, al wordt het Atlético Madrid van Diego Simeone gezien als de favoriet voor dit duel. Als Atleti weet te winnen in Estadio de Mestalla krijg je 2,03 keer je inleg uitgekeerd. Als Valencia in eigen huis af weet te rekenen met de Madrilenen ontvang je maar liefst 3,99 keer je ingelegde bedrag.

Lees ook: Talkshow VTBL trekt al na drie weken de stekker eruit

Zege zonder tegengoal

Op een remise staat bij de bookmakers een notering van 3,30, maar het is ook interessant om in te zetten op andere mogelijkheden. Als Atlético Madrid wint én de nul weet te houden krijg je bijvoorbeeld 3,20 keer je ingelegde bedrag terug. Bekijk onderstaand nog eens de resultaten tussen de twee ploegen uit het verleden: 

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.