Logo
betting-nieuws

Barcelona en Real Madrid in actie: Check hier de odds


FC Barcelona en Real Madrid komen zondagavond allebei in actie in LaLiga. De Catalanen nemen het in eigen huis op tegen Real Valladolid, terwijl Real Madrid Espanyol treft. We zetten in dit artikel de odds op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

FC Barcelona - Real Valladolid (19.30)

FC Barcelona begon het seizoen teleurstellend tegen Rayo Vallecano, maar tankte vorige week vertrouwen op bezoek bij Real Sociedad. In Baskenland wonnen de Catalanen met 1-4 en die lijn wil de ploeg van Xavi vandaag doortrekken. De bookmakers verwachten ook dat dat gaat gebeuren. FC Barcelona is torenhoog de favoriet voor dit duel tegen de Spaanse laagvlieger.

Op een overwinning van FC Barcelona staat een odd van 1,15. Als de Catalanen winnen én de nul houden tegen Real Valladolid ontvang je 1,85 keer je inzet. Als Real Valladolid zorgt voor een gigantische stunt en zegeviert in Camp Nou krijg je 17,70 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Op een remise staat een hoge notering van 8,85.

Espanyol - Real Madrid (22.00)

Real Madrid is het seizoen met zes punten uit twee wedstrijden uitstekend begonnen. Er werd gewonnen van Almeria (1-2) en Celta de Vigo. Nu wacht alweer de derde uitwedstrijd voor Real Madrid. De ploeg van Carlo Ancelotti neemt het op tegen Espanyol, dat tot dusver één punt behaalde.

De bookmakers hebben vertrouwen in de Madrilenen, die de favoriet zijn voor de zege. Als je inzet op een overwinning van Real Madrid ontvang je 1,45 keer je inzet. Als de formatie van Carlo Ancelotti wint én de nul houdt krijg je met een odd van 2,50 al een stuk meer terug. Op een zege van Espanyol staat een notering van 6,80.