Logo
betting-nieuws

Eredivisie op zondag: Dit verwachten de bookmakers


In de Eredivisie staan er zondag weer een aantal mooie wedstrijden op hert programma. Zo komen onder meer PSV en FC Twente in actie, terwijl ook voor AZ weer een wedstrijd wacht. We zetten de odds voor al deze duels op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

FC Utrecht - Ajax (12.15)

FC Utrecht neemt het in eigen huis op tegen Ajax. Na de matige start van het seizoen willen de Domstedelingen zich maar al te graag revancheren voor eigen publiek. WijWedden schreef eerdere al een uitgebreide voorbeschouwing op dit lunchduel. Bekijk dat artikel hier.

Excelsior - PSV (14.30)

In Rotterdam ontvangt Excelsior zondagmiddag PSV. Beide ploegen hebben tot nog toe evenveel punten gehaald in de Eredivisie, maar de Eindhovenaren zijn logischerwijs de grote favoriet bij de bookmakers voor dit duel. Als je inzet op een zege van PSV krijg je 1,29 keer je inleg uitgekeerd. Als Excelsior voor een grote stunt zorgt en zegeviert ontvang je 9,90 keer je inleg terug, terwijl op een remise een odd van 7,80 staat.

FC Volendam - FC Twente (14.30)

In het KRAS Stadion van FC Volendam komt zondagmiddag FC Twente op bezoek. De Tukkers werden donderdag ternauwernood uitgeschakeld door Fiorentina in de Conference League, waardoor een driepunter nodig is om het goede gevoel terug te vinden. Op een zege van de ploeg van Ron Jans staat een notering van 1,70, terwijl je voor een zege van de Volendammers 4,60 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd krijgt. Op een gelijkspel staat een odd van 4,10.

SC Cambuur - AZ (16.45)

In het Cambuur Stadion kruist de ploeg van Henk de Jong vandaag de degens met AZ. De Alkmaarders plaatsten zich afgelopen donderdag voor de Conference League, wat voor veel vertrouwen bij de ploeg van Pascal Jansen heeft gezorgd. Als de Alkmaarders zondag zegevieren in Leeuwarden krijg je 1,60 keer je inzet uitgekeerd. Als je inzet op een zege van Cambuur, dat onlangs met 1-4 won bij Fortuna Sittard, ontvang je een odd van 5,25. Bij een remise tussen de twee ploegen krijg je 4,20 keer je ingelegde bedrag terug.