Logo
betting-nieuws

Check deze wedtips voor FC Utrecht - Ajax


In Stadion Galgenwaard kruisen FC Utrecht en Ajax zondagmiddag (12.15) de degens. De Amsterdammers willen de goede vorm doorzetten in de Domstad, terwijl de formatie van Henk Fraser zich juist wil revancheren na de matige start van het seizoen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

FC Utrecht wist uit de eerste drie duels slechts twee punten te halen. En dat ondanks dat de Utrechters het met Cambuur, RKC en FC Emmen niet hoefden te opnemen tegen de beste tegenstanders. Tegen Ajax, dat een week geleden moeizaam won op bezoek bij Sparta, wacht een flinke uitdaging.

Bookmakers

De bookmakers zien de Amsterdammers logischerwijs als de favoriet voor dit duel. Op een zege van de ploeg van Alfred Schreuder staat een notering van 1,45, wat zeker interessant is om op in te zetten. Lost Dusan Tadic tegen de Domstedelingen in ieder geval 0,5 schot op goal? Dan keren de bookmakers 1,70 keer je inzet uit.

Als je inzet op een zege van FC Utrecht krijg je 6,60 keer je ingelegde bedrag terug, terwijl op een remise een odd van 5,50. Als FC Utrecht-spits Bas Dost tot scoren komt tegen de Amsterdammers krijg je 3,15 keer je inleg terug. Als Steven Bergwijn namens Ajax trefzeker is ontvang je 3,38 keer je inzet.

Zie hieronder de onderlinge resultaten tussen beide ploegen in het verleden.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.